Diensten

Op deze pagina kunt u zien welke werkzaamheden Adnes Kitwerken uitvoert. Wij doen meer dan de gebruikelijke werkzaamheden.
Adnes Kitwerken is gespecialiseerd in alles dat een professioneel kitbedrijf doet en meer! Wij houden ons bezig met de gebruikelijke werkzaamheden, doen vrijblijvende inspecties en voeren aanvullende werkzaamheden uit.

Bij Adnes Kitwerken zijn wij gericht op drie verschillende klantgroepen:

Zakelijk

Wij zijn VCA gecertificeerd en leveren 5 jaar garantie op onze werkzaamheden. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de geldende werkvoorschriften van onze leveranciers.

Doordat wij ter plekke kunnen inspecteren en vervolgens een advies uitbrengen weet u zeker dat de noodzakelijke werkzaamheden worden uitgevoerd. Onze werkzaamheden worden uitgevoerd door echte specialisten met verstand van zaken.

gevelreiniging

Gevelreiniging

Meer informatie >>

Particulieren

Als particulier kunt u te maken krijgen met lekkages in het toilet of de badkamer. In de meeste van deze gevallen is het kitwerk niet in orde en ontstaan er al snel problemen. Wij verhelpen ook schimmels, zoeken naar de oorzaak van een lekkage en kunnen zowel het tegel- als voegwerk vernieuwen. U kunt als particulier bij ons terecht voor het afkitten van uw toilet, de keuken, badkamer of andere kitwerken.

badkamer afkitten

Badkamer afkitten

Meer informatie >>

Milieu en infra
Voor bedrijven is het verplicht om vloeren op een chemische manier af te dichten. Adnes Kitwerken gebruikt hiervoor professionele producten als Saba MBT, Saba 2 componenten kit, Sika Tank en Sika Pro 3WF.

Vloeistoffichte vloeren

Meer informatie >>

Wij zijn actief in Utrecht, midden Nederland en op tal van andere locaties in de omgeving. Adnes Kitwerken is gericht op particulieren en zakelijke klanten.

kitbedrijf utrecht midden nederland

Werkgebied: Utrecht / Midden Nederland

Wilt u direct met ons in contact komen? Bel dan naar (0)30 292 66 04.