Milieu en infra

Adnes Kitwerken houdt zich bezig met afdichtingssystemen voor bedrijfsvloeren. Wij doen dit door chemisch af te dichten.

Adnes Kitwerken is ook bekend met afdichtingen op het gebied van milieu en infra. Wij zijn gespecialiseerd in professionele afdichtingssystemen voor bedrijfsvloeren en kunnen deze op een chemische manier afdichten. Wij zien in dat hier professionele producten voor nodig zijn en werken dan ook bewust met producten als Saba MBT, Saba 2 componenten kit, Sika Tank en Sika Pro 3WF.

Wij begrijpen dat bedrijfsvloeren op allerlei manieren worden belast. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat er sprake is van heftrucks, grote wagens of andere belasting. Op dit moment zijn alleen afdichtingen van de hoogste kwaliteit goed genoeg. Adnes Kitwerken voert graag eerst een vrijblijvende inspectie uit of doet onderzoek en zal op basis daarvan een voorstel doen.

Bent u benieuwd naar hetgeen dat wij precies voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op! U kunt ons telefonisch bereiken via 030 – 292 66 04.